Bejelentés


ArmageddoN Films "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménytelenséggel"

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
LEÁLLÁS

Jelenleg hibás az oldal, ezért a kovetkezo napokban újításokon fog részt venni, így a youTube és az FBs csoport jelenleg inaktív!

tovább >>


VERSENY

MINDEN látogató, kinek vannak jo otletei, látogassa neg a FANklub oldalt, és nevezzen! A nyereménye a siker lehet, és a STÁBLISTÁBAN VALÓ SZEREPLÉS!

tovább >>


INTRO

fenn az intro :D

tovább >>


YouTube Fan club

http://www.youtube.com/user/fangyalka5?feature=mhum itt vannak a filmjeink a YouTubeon!

Werkfilm

2010. dec.30.-án 10:00-kor elkezdjük a werkfilm forgatását!
Üdvözöljük önt az ArmageddoN Films honlapján!

Akkor egy kis történelem! Valaha réges régen egy Leslieversal pictures nevű csoport nekivágott a filmezésnek... hadd ne mondjam, gyenge technikával... Eleinte 3D animációkkal kezdte, de mivel drága városunkban, Komáromban csak 2 ember értett a 3D animáláshoz, közülük az egyik lusta volt a másik meg egyedül nem akart dolgozni, így belevágtak az élőszereplős filmezésbe! Sikeres forgatások sorozata után, szörnyű hozzászólások közt, de kitartott a társaság, addig, míg pár ember észjárása negatív lett, és kiléptek a csoportból. Megteremtették a Masterfilms Digital Studio-t mely egy új effektelő programmal volt ellátva. Egy pár hét ellenségeskedés után összeolvadtunk, és közössé vált a filmezés! Így alakult meg az ArmageddoN Films! Persze még így is voltak árulók a csapatban, melyek kiléptek, mert azt hitték, hogy egyedül jobb filmet csinálnak.. és csődbe is mentek. Most immár csúcs modern HD technikával, 18 és 12 Megapixeles kamerával és fényképezőgéppel rendelkezünk a tökéletes látványért! A legjobb programokat használjuk, és hamarosan Csúcs Filmeket fogunk forgatni! Nincs konkurens filmkészítő cégünk, mivel nekik is segítünk! Ha csatlakozni szeretnél, értesítsd a rendezőt: Szabó Lászlót! Megállás nélkül adjuk ki az újabb és újabb videókat, filmeket, tehát siker, és hírnév származik belőle! Filmjeink felkerülnek a következő közösségi oldalakra: IndaVideo YouTube Facebook
Képgaléria


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!